VedaPulse diagnose systeem voor de acupunctuur TCM specialist.

 

 

 

Wat onze methode uniek maakt?
 

Onze methode is gebaseerd op een wetenschappelijk bewezen feit - het hartritme is verbonden met de regulering van alle functionele systemen in ons lichaam. Artsen uit de oudheid wisten het, en tegenwoordig wordt deze vraag tot in detail bestudeerd. Het VedaPulse TMC module is ontwikkeld ter uitbreiding van de mogelijkheden van het basispakket "VedaPulse" met acupunctuurrecept.
 

Dit recept beschrijft het volledige behandeltraject in dagen en uren. Het recept bevat alle noodzakelijke uitleg, alle materialen ter illustratie kunnen als RTF bestanden worden opgeslagen en uitgeprint voor verder gebruik tijdens de behandeling. 
 

De toepassing van lasers in de praktijken van natuurgeneeskunde en acupunctuur is de laatste jaren enorm toegenomen, ten eerste omdat de laser pijn vrij is. Heel veel mensen zijn bang voor naalden waardoor ze zich nooit zullen laten behandelen door naald acupunctuur en dus ook gemiste patiënten zijn. De effectiviteit van acupunctuur met lasers is gelijk aan die van naald acupunctuur. Het toepassen van deze methode in je praktijk zal en fors aantal mensen overtuigen van de waarde van accupunctuur die zich met naalden nooit zouden hebben laten behandelen.
 

Kortom, het toepassen van deze module met laser wordt zo langzamerhand onmisbaar voor elke professionele therapeut.Werkwijze

 

Tijdens het maken van het acupunctuurrecept, stelt de combinatie van de traditionele en eigentijdse benadering van de analyse van het hartritme de reflexologie-specialist niet alleen in staat om de traditionele aanpak te volgen terwijl hij 12 bestaande organen analyseert, maar ook om de dynamiek van de revalidatie te beoordelen – om te vertrouwen op de erkende methode van de hartritmevariabiliteit. Deze wetenschappelijke acceptatie en erkenning van de uitzonderlijke rol van het hart in de regulering van functionele systemen in het lichaam is zeer belangrijk.

 

1. Voer een vijf minuten durende meting uit van het hartritme met de "VedaPulse". Het doel van dit onderzoek is het bepalen van de huidige gezondheidstoestand van de patiënt (zogenaamde VIKRUTI - een term die wordt gebruikt in Ayurveda) en het beoordelen van de staat van de energiemeridianen. N B.In de "VedaPulse" software wordt VIKRUTI getoond onder het tabblad "Balance" en de energie van de meridianen onder het tabblad "Meridians". Het bepalen van VIKRUTI is een van de basisfuncties van de "VedaPulse". "Meridians" is een extra uitbreiding voor specialisten die bij voorkeur wordt aangeschaft om de dynamiek in de revalidatie te beoordelen.

 

 

 

 

2. Open na de observatie het tabblad "Reflexology" en selecteer de aandoening met behulp van het medische filter, waarna het programma onmiddellijk automatisch een acupunctuurrecept zal aanmaken. 

 

 


3. Extra BAP-Atlas. Om toegang te krijgen tot deze modus dient u het medisch filter uit te schakelen. U kiest de optie "Off" in het medisch filter, dan krijgt u de mogelijkheid meridaan in de "BAP Atlas" menu te selecteren, daarna het specifieke punt van deze meridiaan.
 

4. Maar normaliseren van uw cliënt/patiënt kan natuurlijk ook, klik na de meting op TMC dan opent het TMC module, daarna op 'Normalization' en aan de rechterkant van het programma selecteert u 'Choose Nozologie'  en u kiest acute of chronisch. Daarna opent een scherm met alle punten die moet behandelen om uw huidige cliënt/patiënt te normaliseren, dus alle punten die opdat moment van belang zijn. 

 


 Het klopt dat de wetenschappelijke erkenning van de reflexologie heel snel gaat. Zelfs haar wettelijke erkenning was binnen de kaders van de "traditionele geneeskunde", wat buiten de grenzen valt van wat wetenschappelijk bewezen is. Dat wil zeggen, het staat u vrij om het te gebruiken, maar de effectiviteit ervan is nog niet wetenschappelijk bewezen. Voor ons bestaat er geen twijfel over de effectiviteit van de reflexologie. Het is bewezen door zowel de eeuwenoude ervaring van de traditionele geneeskunde als onze persoonlijke ervaring - mensen gebruiken VedaPulse en zijn specialisten-uitbreidingen staven het.

 

 

Note:
 

Bij het maken van dit recept wordt rekening gehouden met de volgende punten:

De ziekte volgens de 'International classification of diseases' (ICD-10). De huidige gezondheidstoestand (de DOSHA balans).

Kenmerken van de energieverdeling in de meridianen. Alleen de meridianen waarvan de energie in de gele en rode zones zit (energiegebrek en stress-gerelateerde energie) worden hierbij meegenomen.