Disclaimer-Privacy

 

Heeft u het VedaPulssysteem geekocht met het Touch Screen dan is het onderstaande belangrijk voor u.

 

Op het Touch Screen computer geedeelte is 1 jaar garantie van toepassing op het scherm 2 maanden vanwege de kwetsbaarheid. 

Alhoewel het Touch Screen een volwaardige computer is, werkt het programma het beste op de geleverde installatie Windows 7 Ultimate met 2 G RAM geheugen. Wij raden u aan het Touch Screen NIET te upgraden en zeker NIET naar Windows 8, 8.1 of Windows 10. Hierdoor kan de computer niet goed meer functioneren en traag worden waardoor de software niet goed meer functioneert.

Het Touch Screen moet dan hersteld worden, maar omdat wij u waarschuwen niet te upgraden maar het Touch Screen te gebruiken als praktijkcomputer, brengen wij de kosten van transsport, ophalen repareren en terug brengen bij u in rekening.

Wij leveren het Touch Screen met uitgeschakelde naar updates zoeken (Nooit naar updates zoeken). De geinstallerde software kunt u terugvinden onder " computer, vervolgens systeemeigenschappen, dan naar beneden scrollen en onder Windows activeren vindt u Product-iD: de OEM gegevens.

 

Disclaimer/Vrijwaring

De praktijken en gebruikers van het VedaPulse systeem zijn ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de interpretatie van de meting, gestelde diagnose en de door de therapeut,- arts,- centra,- voorgeschreven medicatie. De informatie op deze website is bedoeld voor artsen en therapeuten, en mag niet worden gekopieerd of op welke andere manier dan ook niet zonder toestemming van RomedGezond worden gebruikt. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend inclusief type en schrijffouten.Privacy

Wij respecteren uw privacy betreffende informatie die u over uzelf geeft op deze website. De door u verstrekte gegevens worden noch verhuurd, noch verkocht, noch op enige andere wijze doorgegeven aan andere mensen of bedrijven.
Gegevens kunnen wel worden uitgeleverd als daar in een juridisch proces wettelijk om gevraagd wordt, wanneer het nodig is als verdediging tegen strafrechtelijke aantijgingen, of in situaties waarin wij onze wettelijke rechten beschermen.

 

Aansprakelijkheid

De ontwikkelaarauteur, eigenaar of webmaster van deze website kunnen op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan de juistheid, volledigheid of effectiviteit. Lezers die gebruik maken van de informatie op deze site of deze informatie toepassen, doen dit geheel op basis van eigen risico. Deontwikkelaarauteur, eigenaar of webmaster aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of op welke manier dan ook verband kan houden met het gebruik van deze 
website.

 

Door gebruik te maken van de informatie op deze website, stemt u in met deze disclaimer.

 

Linken naar andere websites

Op deze site vindt u een aantal links naar andere websites. De ontwikkelaarauteur, eigenaar of webmaster van deze website is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze websites of de manier waarop deze website omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Komt u op deze website onjuistheden tegen, dan stellen wij het zeer op prijs, indien u de de redacteur van deze site daarvan op de hoogte wilt stellen.