Chinese voetmassage van de voetreflexzones

 

 

 

Deze specialistenuitbreiding van de “VedaPulse Professional” software is ontworpen om aanbevelingen te kunnen geven voor massage van de voetreflex zones.  
Na observatie stelt het programma automatisch een recept samen dat het volgende bevat:

 

• Een lijst van de reflexzones die gemasseerd moeten worden. 
• Een beschrijving van de locatie van de zones en de manier van masseren. 
• Een duidelijke afbeelding van de voet met de gedetailleerde zones.

 

 

Het recept kan worden opgesteld voor de algemeen herstel van de functionele conditie en houdt daarbij rekening met de aandoening. Voor dit doel moet in de medische filter eerst een groep aandoeningen geselecteerd worden en dan daaruit een specifieke aandoening. Het recept kan worden opgeslagen als RTF bestand, het kan geprint worden of opgeslagen worden in een computer map van de patiënt.

 

Naar aanleiding van dit voorschrift kan de specialist zelf een therapeutisch voetmassage geven of de patiënt instrueren hoe hij of zij dit zelf kan doen. Deze specialistenuitbreiding is ontworpen op basis van het Chinese systeem van voetreflex massage. Volgens dit systeem heeft ieder intern orgaan van het menselijk lichaam een overeenkomstige reflexzone op de voet.

 

 

Met de knop " Normalisatie" worden u de massage punten die op dat moment uw patien weer in balans kunnen brengen, en dat verschilt natuurlijk per meting.

Met het activeren van deze zones via massage stimuleren we het zelfgenezend vermogen van de overeenkomstige lichaamssystemen. Chinese voetreflex massage is een effectieve manier voor zowel preventie als behandeling van veel aandoeningen.